Hyppää pääsisältöön
Kuva
Liikkeeseen sulautuva näkymä kaupungintalon suunnasta kohti Nikolainkulmaa
Kuva
Kuva työnhaun pikaoppaan kannesta

Pikaopas työnhakuun

Etsitkö työtä? Kaipaatko inspiraatiota ja buustia hakemiseen? Oletko miettinyt työnhakusi strategiaa tarkemmin? Istahda alas ja avaa työnhaun pikaopas! Pikaopas on kattava mutta napakka kokonaisuus oman työnhaun johtamisesta ja omien vahvuuksien tunnistamisesta. Pikaopas sisältää myös konkreettisia apuvälineitä työnhakuun, kuten esimerkiksi CV- sekä hakemuspohjan. 

Tästä pääset lukemaan työnhaun pikaopasta selailtavana sähköisenä lehtenä

Voit myös ladata pikaoppaan itsellesi tiedostomuodossa. Lataa opas painamalla hiiren oikeanpuoleista nappia tämän linkin päällä, ja valitse "tallenna linkki nimellä"


Kuva
Kuva onnistu haastattelussa oppaan kannesta

Haastattelusimulaatio

Onko uusi työpaikka kiikarissa tai haastattelu jo sovittu? Haluaisitko saada pikaisesti lisää haastattelukokemusta tai hioa entisestään taitojasi oman osaamisen esille tuomisessa? Haastattelusimulaatiossa saat lisää kokemusta haastattelussa onnistumiseksi. Voit saada myös vinkkejä haastatteluun valmistautumiseen ja haastattelutilanteessa toimimiseen. Varsinaisessa haastatteluharjoituksessa keskitytään omaan ammattialaasi tai haettavaan tehtävään, oman taustasi mukaisesti. Haastattelu voidaan toteuttaa yksilö, pari tai ryhmä muodossa ja se voidaan järjestää puheluna, videopuheluna tai kasvotusten. Haastattelusta voidaan tehdä video- tai äänitallenne, mitä voidaan hyödyntää jälkikäteen omien vahvuuksien ja kehittämisalueiden löytämiseksi ja palautteen saamiseksi.

Onnistu työhaastattelussa vinkkioppaan voit ladata tästä


Kuva
Kuva foreammatti palvelun logosta

Foreammatti - Digitaalinen työnhakupalvelu

Kiinnostaako sinua kartoittaa tarkemmin osaamistasi ja tunnistaa, millaisissa työtehtävissä sitä voisi hyödyntää? Pohditko, missä lähialueella on osaamistasi vastaavia työmahdollisuuksia ja miten saada tietoa myös piilotyöpaikoista? Mietityttääkö oma työ- tai toimintakyky?

Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut kutsuu sinut käyttämään digitaalista työnhakupalvelua, Foreammattia. Foreammatti-palvelu tarjoaa mahdollisuuden kartoittaa osaamistasi ja auttaa sinua löytämään osaamistasi vastaavia työpaikkoja. Pääset myös osaksi piilotyöpaikkahakuja ja saat tietoa ja tukea työnhakuun, ammatinvalintaan ja urapohdintoihin. Foreammatti-palvelussa sinulla on lisäksi mahdollisuus arvioida omaa tilannettasi työ- ja toimintakyvyn osalta.

Tarjoamme Foreammatin maksuttomasti jyväskyläläisille työnhakijoille. Tunnukset saat Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluista omalta omavalmentajaltasi tai pyytämällä niitä sähköpostista tyollisyys (at) jyvaskyla.fi. Rekisteröintiin tarvitaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi.