Hyppää pääsisältöön

Kivijalka - Ground work -hankkeen päätoteuttajana toimii Jyväskylän kaupunki ja osatoteuttajana Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama ja sen toiminta-aika on 1.12.2020-31.8.2023.

Hankkeen kehittämisen kärjet:

  1. tuetun nivelvaiheen kehittäminen ja tarjoaminen perusopetuksen pajatoiminnan nuorille
  2. toisen asteen opiskelijoiden tuen kehittäminen oppilaitoksen sisällä, lähellä koulutusaloja, sekä erityisesti, kun nuori palaa Gradialla opintoalalle valmennusjakson jälkeen
  3. ratkaisujen löytäminen nuorten asumisen kysymyksiin Jyväskylässä.

Hankkeen tavoitteena on luoda toimintamalli, jonka avulla voidaan tukea nuoria, joilla on pulmia nivelvaiheessa tai toisen asteen opinnoissa. Tavoitteena on parantaa nuoren kokonaisvaltaista hyvinvointia, luoda toimintatapa pajavalmennusjaksolta koulutusohjelmaan palaavien tukemiseen ja samalla tunnistaa tuen tarve myös muiden koulutusohjelman opiskelijoiden kohdalla riittävän varhain. Tavoitteena on myös nivelvaiheen tietojen parempi ja tasalaatuisempi siirtyminen. Hankkeessa pyritään myös luomaan nuorten turvatalon toimintamalli Jyväskylän alueelle sekä kehittämään organisaatioiden ja verkostojen välistä yhteistyötä nuorten parhaaksi.

Yhteystiedot

Sari Auhtola, hankepäällikkö
Jyväskylän kaupunki, nuorisopalvelut
sari.auhtola[at]jyvaskyla.fi 
p. 040 191 2717

Kuva
Logot: Jyväskylä, Gradia, Vipuvoimaa EU:lta, EU-lippulogo

Tule meille töihin

Nuorisopalvelut hakee määräaikaista KAMPUSVALMENTAJAA Kivijalka - Ground work -hankkeeseen (ESR) ajalle 25.10.2021-12.9.2022.

Hakuaika päättyy 23.9.2021.
Lue lisää: Kampusvalmentaja